Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dolce Rosa Excelsa - EDP

Dolce Rosa Excelsa de la faimosul brand de moda Dolce & Gabbana promite sa dezvaluie noul aspect senzual al femeilor italiene. Exotice și pasionat, foarte feminina si, de asemenea, naturale -… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Dolce Rosa Excelsa de la faimosul brand de moda Dolce & Gabbana promite sa dezvaluie noul aspect senzual al femeilor italiene. Exotice și pasionat, foarte feminina si, de asemenea, naturale - adică. Dolce Rosa Excelsa este inspirat de Sicilia, frumusete si pasiune. Ingrediente combină florale subtile si note lemnoase.

Compoziție

Cap

papaya

inimă

Amaryllis, flori albe

Fundație

trandafiri

Parametrii

Origine
Italiană