Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Light Blue Pour Homme - EDT 125 ml + EDT 40 ml

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme este conceput pentru bărbații care sunt aproape de sufletul mediteranean și oferă o senzualitate sexy plină de farmec. Domenico Dolce și Stefano Gabbana își… Descriere și parametrii

Descriere

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme este conceput pentru bărbații care sunt aproape de sufletul mediteranean și oferă o senzualitate sexy plină de farmec. Domenico Dolce și Stefano Gabbana își clarifică conceptul: "Light Blue Pour Homme a fost făcută pentru a se potrivi cu personalitatea bărbatului Dolce & Gabbana, care are grijă de el, se bucură de sport și este seducător si modern. Parfumul este alcătuit din tonurile proaspete, picante și senzuale ale Mediteranei, pe care il considerăm cel mai seducător loc din lume ".

Compoziție

Cap

mandarine, grapefruit, bergamot

inimă

ienupăr, piper, lemn de trandafir

Fundație

mosc, coaja de stejar

zile
:
ore
:
minute
:
secunde