Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The One - EDT

parfum floral oriental The One Eau de Toilette este o versiune modernă și diversă anterioară de The One Eau de Parfum 2006. Acesta este destinat pentru toate femeile naturale, care se bucura de viata… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

parfum floral oriental The One Eau de Toilette este o versiune modernă și diversă anterioară de The One Eau de Parfum 2006.

Acesta este destinat pentru toate femeile naturale, care se bucura de viata din plin. Compoziția inovatoare aduce notele de început ale lychee, mandarine, piersici albe si bergamota flori. Următoarele este pur inima floral compus din crin, floare de portocal, ylang-ylang, iasomie si lacramioare. Totul vanilie a terminat baza de mosc, cu acorduri de chihlimbar și mușchi.

Parfumul a fost lansat în 2017, iar fața ei a devenit o actrita Emilia Clarke.

Compoziție

Cap

lychee, mandarina, piersica alba, flori bergamot

inimă

crin, floare de portocal, ylang-ylang, iasomie, lăcrămioare, mătură

Fundație

vetiver, vanilie, mosc, chihlimbar, mușchi

Parametrii

Origine
Italiană