Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The One Royal Night - EDP

Misterios și masculin, am putea specifica noul parfum The One Royal Night de la marca Dolce & Gabbana. Acest parfum lemnos oriental pentru bărbați va va cuceri la început cu mirosul de cardamom si… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Misterios și masculin, am putea specifica noul parfum The One Royal Night de la marca Dolce & Gabbana. Acest parfum lemnos oriental pentru bărbați va va cuceri la început cu mirosul de cardamom si busuioc. In inima găsiti nucșoară și lemn. In baza se combina labdanum, chihlimbar, cedru si lemnul de santal.

Compoziție

Cap

nucșoară, busuioc

inimă

nucșoară, lemn 

Fundație
chihlimbar, cedru, lemn de santal, labdanum

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde