Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Velvet Mimosa Bloom - EDP

Velvet Mimosa Bloom este un parfum floral pentru femei , cunoscut sub numele de brand Dolce & Gabbana. În introducerea la mirosul de note proaspete reflectate bargamotu și mandarină. La… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Velvet Mimosa Bloom este un parfum floral pentru femei , cunoscut sub numele de brand Dolce & Gabbana. În introducerea la mirosul de note proaspete reflectate bargamotu și mandarină. La inimă veți găsi un parfum care incanta cu note florale de mimoze, care adaugă practic frunze narcise și violete.

 

Parfum a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarin

inimă

mimoza, neroli

Fundație

narcise, frunze de violet