Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Velvet Pure - EDP

Velvet Pure este un parfum pentru femei de Dolce & Gabbana. Se compune din galban, labdanum, iasomie și frunze de smochine. In inima mai departe de narcis, narcis galben, neroli și geranium. În… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Velvet Pure este un parfum pentru femei de Dolce & Gabbana. Se compune din galban, labdanum, iasomie și frunze de smochine. In inima mai departe de narcis, narcis galben, neroli și geranium. În principiu, veți simți rădăcina orisului și vetiverul haitian. Dream, dar țineți picioarele ferm pe teren cu Velvet Pure.

Parfumul a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

Galbani, labdanum, iasomie, frunze de smochin

inimă

narcisa, narcisa galbenă, neroli, muscata

Fundație

orris rădăcină, vetiver Haitian

Parametrii

Origine
Italiană