Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Velvet Rose - EDP

Velvet Rose este un parfum floral pentru femei , cu un puternic accent trandafiri. Acest parfum în sine reflecta feminitatea si senzualitatea. Cap de parfum este format din citrice proaspete și… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Velvet Rose este un parfum floral pentru femei , cu un puternic accent trandafiri. Acest parfum în sine reflecta feminitatea si senzualitatea. Cap de parfum este format din citrice proaspete și crini fermecător. Inima este tonuri de amestec de marocan, trandafir si stolisté bulgar. La baza mirosului mosc este îmbunătățită.

 

Parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

citrice, crin

inimă

varză trandafir, trandafir marocan, trandafir bulgaresc, geranium egiptean

Fundație

mosc

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde