Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Intense He Wood - EDT

Brand: Dsquared²
În 2011, brandul a introdus DSQUARED² parfum numit intensiv de El din lemn. Acest parfum urmeaza succesul parfumului El Wood în 2007, iar printre parfum proaspat, lemnos. La &icirc… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

În 2011, brandul a introdus DSQUARED² parfum numit intensiv de El din lemn. Acest parfum urmeaza succesul parfumului El Wood în 2007, iar printre parfum proaspat, lemnos. La începutul pieilor violete, tămâie, note acvatice, petale violet - inimă aparține lemn de santal, lemn de guaiac, vetiver si lemn de cedru, iar concluzia este compusa din chihlimbar, brad si mosc.

Compoziție

Cap
violet, tămâie, note acvatice, frunze violet
inimă
lemn de santal, lemn de guaiac, lemn de cedru, vetiver
Fundație
chihlimbar, brad, mosc
zile
:
ore
:
minute
:
secunde