Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

D - EDT

Brand: Dunhill
Parfum Dunhill D a fost introdus in 1996. Compoziție masculin se deschide cu note fructate, care adauga o nota de condiment. Tone de flori sunt lent amestecate cu un dram de lemn cald si vanilie… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum Dunhill D a fost introdus in 1996. Compoziție masculin se deschide cu note fructate, care adauga o nota de condiment. Tone de flori sunt lent amestecate cu un dram de lemn cald si vanilie dulce. Compoziție îmbunătățește mirosul de ambră, cedru și mușchi de stejar.

Compoziție

Cap

mentă, chiparos, mandarin, lamaie, piper, lemn de trandafir

inimă

trandafir, iasomie, lavanda, muscata, frezie, crin de vale

Fundație

boabe de tonka, mușchi de stejar, vanilie, ambră, cedru, lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde