Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

D - EDT

Brand: Dunhill Cod: pDU056
Variante produs (1):

Descriere

Parfum Dunhill D a fost introdus in 1996. Compoziție masculin se deschide cu note fructate, care adauga o nota de condiment. Tone de flori sunt lent amestecate cu un dram de lemn cald si vanilie dulce. Compoziție îmbunătățește mirosul de ambră, cedru și mușchi de stejar.

Compoziție

Cap

mentă, chiparos, mandarin, lamaie, piper, lemn de trandafir

inimă

trandafir, iasomie, lavanda, muscata, frezie, crin de vale

Fundație

boabe de tonka, mușchi de stejar, vanilie, ambră, cedru, lemn de santal

Produkt je také v sekcích

Brand: Dunhill

Fondator marca Alfred Dunhill a început ca o rărunchii producătorului pentru echipele de cai. La sfârșitul vieții sale a deschis mai multe magazine de vânzare cu ceasuri de lux, bijuterii și fajfka. Calitate Dunhill lui, excelență și proiect selectat. În 1936, compania a început să abordeze parfumuri Dunhill. Parfumuri Dunhill sunt foarte bune, ele sunt concepute pentru om prudent. Originalitate și de brand de precizie este vazut pe sticle de parfum care reflectă gravitatea și stilul.

Dunhill
zile
:
ore
:
minute
:
secunde