Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Icon Absolute - EDP

Brand: Dunhill
În 2015 Dunhill de brand a prezentat parfum un alt masculin, pentru care a ales numele icoanei Absolut. Acest parfum picant-lemnos pentru bărbați ascunde amestecul introducerea de piper negru si… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

În 2015 Dunhill de brand a prezentat parfum un alt masculin, pentru care a ales numele icoanei Absolut. Acest parfum picant-lemnos pentru bărbați ascunde amestecul introducerea de piper negru si bergamota. Apoi, iasomie rozvoní, șofran și trandafiri negri, iar la final va păcăli mirosul de piele, frunze de tutun si lemn de agar-agar. Pictograma absolută - alegerea potrivită pentru un bărbat adevărat.

Compoziție

Cap

piper negru, bergamot

inimă

iasomie, șofran, trandafir negru

Fundație

piele, frunze de tutun, lemn de agar-agar

zile
:
ore
:
minute
:
secunde