Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Icon - EDP

Brand: Dunhill
Aromatic parfum, lemnoase pentru bărbați, care trezește pasiunea în fiecare femeie - aceasta este icoana a brandului Dunhill. Introducerea prezintă bergamot, neroli, piper negru și petitgrain.… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Aromatic parfum, lemnoase pentru bărbați, care trezește pasiunea în fiecare femeie - aceasta este icoana a brandului Dunhill. Introducerea prezintă bergamot, neroli, piper negru și petitgrain. Inima aparține pelin, ienupăr, cardamom, piper negru și mirosul de lavanda si iris în cele din urmă fixe, mușchi, piele, lemn de agar si vetiver.

Acest parfum a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

bergamot, neroli, piper negru, petitgrain

inimă

sagebrush, ienupăr, cardamom, piper negru, lavanda

Fundație

iris, Moss, piele, lemn agar, vetiver

zile
:
ore
:
minute
:
secunde