Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eau De Cartier - EDT

Brand: Cartier Cod: pCT008
Variante produs (3):

Descriere

Acest apă de toaletă pentru bărbați și femei este rodul imaginației de Cartier. Este pur și prețios. Messenger Spirited și emoțională a căror prospețime provine dintr-un motto unic: "Fii tu însuți". Lasă un simt delicat, rafinat si jucaus, o reflectare a luxul invizibil.

Dacă bărbați sau femei, aceasta este în primul rând pentru tine EDT. Este o reflectare invizibil dar palpabil de libertate dobandita, care este cu siguranță o eleganta mister.

Asta este exact ceea ce Cartier căuta - simți nevoia de a distras constant de la cele mai reci după cele mai calde. Lemn chihlimbar proaspăt dă viață fiecare picatura de doar viguros, ca dușul de ploaie mult-așteptat. Barbotare senzualitate profundă.

Compoziție

Cap

yuzu, bergamota, flori violet

inimă

lavanda, lemn de cedru

Fundație

patchouli, chihlimbar

Parametrii

Origine
Franceză

Produkt je také v sekcích

Brand: Cartier

Cartier de brand a fost fondata in 1847 L. F. Cartier. Cele mai multe motto-ul și filosofia casa de moda a fost întotdeauna de inovare și originalitate. În 1898 a preluat managementul nepotul lui Louis Cartier și compania doi nepoti extins la Londra și New York. Louis mutat sediul într-o marcă deja spațiu legendar pe Rue de la Paix 13 în Paris, numit. Bijutieri patrati, care este încă în centrul societății.

Lasă-te fermecat de fler franceză și mirosi parfumul Cartier La PANTHERE. Desigur veți iubi acest parfum floral din cauza inhalării prelungite de fructe dulci. La fel de captivant este un citrice floral Cartier Baiser Vole. Sau colecție de parfum Eau De Cartier. Oamenii vor aprecia picant Esenta Declarația Cartier, care subliniază pe bună dreptate farmecul lor. Dacă acest parfum este completat de elegante ceasuri Cartier va fi absolut irezistibil.

Cartier
zile
:
ore
:
minute
:
secunde