Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eau De Gaga - EDP

Brand: Lady Gaga Cod: pGG006
Variante produs (1):

Descriere

Apă parfum Eau De Gaga parfum nou marca de Lady Gaga.

Este un parfum misterios, care ați creat dependență într-un mod bun. Creați un farmec feeric care învăluie în vălul misterios. Parfumul este construit pe violete alb timiditate, care combină atractivitatea masculin și feminin. Nuanțe creează-woody floral parfum care oferă intensitatea aromei și deschide o explozie racoritoare de var, care emana dinamism si vivacitate.

Acest produs a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

var

inimă

Alb Violet

Fundație

tonuri lemnoase, de piele

Parametrii

Origine
Franceză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Lady Gaga

Lady Gaga (pe numele lui Stefani Joanne Angelina Germanotta) este o cântăreață americană, compozitoare și producător de origine italiană. Pseudonimul ei artistic, Lady Gaga se bazează pe titlul reginei Radio Ga Ga. Până în octombrie 2011, au fost vândute vânzările globale estimate de 23 de milioane de albume și 64 de milioane de single-uri. Revistele Time și Forbes l-au inclus în 2010 printre cei mai influenți 100 de celebrități din lume. Ea a spus că iubește modul în care este vorba despre ea. Dragoste de moda si stil moștenit de la mama ei. În septembrie 2012, ea a lansat primul ei parfum Fame.

...Mărimi
Lady Gaga
zile
:
ore
:
minute
:
secunde