Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling - Gel de duș

Brand: Lacoste
Lacoste prezintă Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle - parfum floral-fructat pentru femei. Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle spumante este parfum dragut, vesel si jucaus, cu semnătură franceză. Capul… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Lacoste prezintă Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle - parfum floral-fructat pentru femei. Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle spumante este parfum dragut, vesel si jucaus, cu semnătură franceză. Capul constă din mandarine de fructe, mere roșii și mure, împreună cu condimente. Compoziție de inimă conține macaron franceză, vată de zahăr și crin din vale. note sofisticate de patchouli, vetiver, cașmir si mosc completeaza baza acestei compoziții.

Acesta a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap
mandarine, Red Apple, condiment, mure
inimă
Macaroane, vată de zahăr, crin
Fundație
patchouli, cașmir, vetiver, mosc

Parametrii

Origine
Franceză