Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Green Tea - EDP TESTER

Un parfum revigorant și revigorant cu ceai verde, acră de menta și acrilică de lamaie. Ceaiul verde energizează și mărește corpul, vă irită simțurile și stimulează spiritul. În inima parfumului veți… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Un parfum revigorant și revigorant cu ceai verde, acră de menta și acrilică de lamaie. Ceaiul verde energizează și mărește corpul, vă irită simțurile și stimulează spiritul. În inima parfumului veți găsi, de asemenea, note florale de iasomie blândă, garoafe iritante și chihlimbar senzual. Ceaiul verde este proaspăt, citric și energic, potrivit pentru uzul zilnic. Ceaiul verde este ideal pentru toate femeile care doresc parfum ușor și proaspăt.

Parfumul a fost creat în 1999.

Revista noastră vă va spune mai multe despre acest parfum.

Compoziție

Cap

rubarbă, menta, lamaie, coaja de portocala, bergamot

inimă

iasomie, garoafa, mosc, ambră

Fundație

chimen, ceai verde,

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde