Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sunflowers - lapte de corp

Brand: Elizabeth Arden Cod: pEA032
Variante produs (1):

Descriere

Elizabeth Arden dupa Floarea soarelui este un parfum rafinat, pentru o femeie romantica si senzuala. Florale de fructe pepene galben si Sunflowers se ascund de piersici arome în cap, ceai de trandafir și iasomie în inimă. Totul completează lemn de santal senzual și mușchi.

 

Parfum a fost creat de Elizabeth Arden în 1993.

Compoziție

Cap

pepene galben, piersici

inimă

Trandafiri de ceai, iasomie

Fundație

lemn de santal, muschi

Brand: Elizabeth Arden

Primul ei salon de infrumusetare la Florența N. Graham (Elizabeth Arden) a deschis în 1909. El a contribuit la faptul că decorative cosmetice a devenit punct de vedere social și chiar necesar mai târziu. În anii următori s-au adăugat la produsele cosmetice și parfumuri, care au devenit clasice de 5th Avenue și ceai verde. Elizabeth Arden oferă o gamă largă de parfumuri, printre care fiecare femeie alege al tău.

Mai multe informații despre brand puteți citi în nostru revista.

Elizabeth Arden
zile
:
ore
:
minute
:
secunde