Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Enigmatic - EDP

Brand: Elode
arome enigmatice de la Elode este interesant parfum fructat floral pentru femei. parfum misterios, care are un tonuri majore de portocale, mandarine si crin. La centrul de a ascunde trandafir si… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

arome enigmatice de la Elode este interesant parfum fructat floral pentru femei. parfum misterios, care are un tonuri majore de portocale, mandarine si crin. La centrul de a ascunde trandafir si iasomie. Baza este vanilie si lemn de santal.

Compoziție

Cap

portocaliu, mandarine, crin

inimă

trandafir, iasomie

Fundație

vanilie, lemn de santal