Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Emblem - Balsam după bărbierit

Brand: Mont Blanc
Mont Blanc a început în primăvara anului Emblem parfum 2014 noul lor pentru bărbați, împreună cu intens. Aceste parfumuri sunt eleganța mărcii Mont Blanc. Mont Blanc Emblem încep să deschidă… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Mont Blanc a început în primăvara anului Emblem parfum 2014 noul lor pentru bărbați, împreună cu intens. Aceste parfumuri sunt eleganța mărcii Mont Blanc.

Mont Blanc Emblem încep să deschidă parfumul lor de nucșoară, salvie si grapefruit, care încă de la început să dea impresia de om puternic, carismatic și plin de contraste. Frunzele proaspete de violete si scortisoara sunt inima parfumului. Ea se bazează pe o note lemnoase intense.

Compoziție

Cap

grapefruit, cardamom, salvie

inimă

scortisoara, frunze violet

Fundație

note lemnoase, boabe de tonka

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde