Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spiderman - EDT 30 ml + gel de duș 70 ml

Brand: EP Line
Cine dintre copiii nu cunoaste pe Peter Parker, un băiat bun și discret, care locuiește cu mătușa și unchiul său. Îi place sa faca poze si de colega de clasa Mary Jane. Totul incepe cu muscatura unui… Descriere și parametrii

Descriere

Cine dintre copiii nu cunoaste pe Peter Parker, un băiat bun și discret, care locuiește cu mătușa și unchiul său. Îi place sa faca poze si de colega de clasa Mary Jane. Totul incepe cu muscatura unui paianjen modificat genetic. Eroul începe brusc să aibă capacitatea de a fi păianjen.

 

 

Compoziție

Cap

fructe

inimă

tonuri verzi

Fundație

ambră cenușie