Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eros Pour Femme - EDP

Brand: Versace
, Lamaie siciliana vibrant și rare și bergamota Calabria atrage atentia cu puternic septembrie. Delicioase și granule fine de Impress rodie și seduce. Infuzia de iasomie si iasomie Sambac Absolu… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

, Lamaie siciliana vibrant și rare și bergamota Calabria atrage atentia cu puternic septembrie. Delicioase și granule fine de Impress rodie și seduce. Infuzia de iasomie si iasomie Sambac Absolu emite un feminitate autentică și atemporal. Petale bujor generoase aduce un simt catifelat, în timp ce luminos floare de citrice acord floral se extinde și se referă la originile și tradițiile Versace. Parfum Ambrox este adânc și misterios. Coardă Sensual de lemn prețios, mosc moale, lemn de santal si intoxicare l completează perfect. Tonuri intense si magice de trezire toate simturile sunt revelate.

Flacon încorporată în ADN-ul Versace mitologic coduri. Șef de aur al Meduzei și de relief cheie greacă în jurul perimetrului de afirma forțelor lor impomující. Cheie greacă se repetă pe partea din spate a flaconului, în timp ce excavare a Medusa decoreaza vârf de cap lui. Eau de Parfum semn este prezentată în fața în formă de cutie cartușul de lux cu extensibil parte interioară a bijuterii exclusive cutie tipic de depozit.

Compoziție

Cap

bergamot, rodie, lamaie

inimă

iasomie, lamaie copac floare bujor

Fundație

mosc, note lemnoase, ambroxane, lemn de santal

Parametrii

Origine
Italiană