Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Agua Del Sol - EDT

Brand: Escada
În 2016, el a introdus marca Escada un alt parfum pentru femei, de data aceasta numit Agua Del Sol. Această compoziție de fructe florale deschide tonuri de pere proaspete, piper roz, inghetata,… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

În 2016, el a introdus marca Escada un alt parfum pentru femei, de data aceasta numit Agua Del Sol. Această compoziție de fructe florale deschide tonuri de pere proaspete, piper roz, inghetata, citrice, zmeura, șerbet și mandarină. La centrul de trandafiri ascunde, caise și miros de fructe și în final se încheie cu mosc alb, lemn de santal si boabe de tonka.

Compoziție

Cap
pere, piper roz, crem, citrice, zmeura șerbet, mandarine
inimă
trandafir, caise, de fructe
Fundație
mosc alb, lemn de santal, boabe de tonka