Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Intuition - EDP

Brand: Estée Lauder
Un miros clar și senzorial care reflectă claritatea vocii interioare care este inerentă fiecărei femei. O picătură de chihlimbar, capturată într-o sticlă, prezintă o aromă splendidă bogată. Intuiția… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Un miros clar și senzorial care reflectă claritatea vocii interioare care este inerentă fiecărei femei. O picătură de chihlimbar, capturată într-o sticlă, prezintă o aromă splendidă bogată. Intuiția pe piele se răspândește prin căldură, feminitate și senzualitate.

Parfumul a fost lansat in anul 2000.

Compoziție

Cap

mandarin, bergamot, grapefruit, verdeață proaspătă

inimă

petale gardenie, frezii, rododendron chinezesc

Fundație

Amber p>