Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Modern Muse Le Rouge Gloss - EDP

Brand: Estée Lauder
Modern Muse Le Rouge Gloss este o versiune modernizata a parfumului original , Modern Muse Le Rouge de la Estée Lauder și. Acest parfum este pentru femeile care sunt increzatoare si sexy.… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Modern Muse Le Rouge Gloss este o versiune modernizata a parfumului original , Modern Muse Le Rouge de la Estée Lauder și. Acest parfum este pentru femeile care sunt increzatoare si sexy. Pentru femeile care vor face toată lumea privi în sus și de a atrage atenția.

Din această versiune modernă, vă puteți aștepta ca note de varf de cireșe, piper roz, semințe de morcov și mandarină. La inima se va simți trandafir, iasomie, piele si vinil. Întregul parfum rotunjit de patchouli, vanilie, styrax, labdanum, șofran și miere.

Parfum a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap
cireșe, piper roz, semințe de morcov, mandarina
inimă
trandafir, iasomie, piele, vinil
Fundație
paciuli, vanilie, styrax, labdanum, șofran, miere de albine
zile
:
ore
:
minute
:
secunde