Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sensuous Nude - EDP

Brand: Estée Lauder
Sensuous Nude este o nouă versiune a parfumului inițial al Sensuous din 2008. Noul miros continuă cu tradiția compozițiilor femeilor și a tămăduiților, lăsând o pată de piele de răsfăț și miere-dulce… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Sensuous Nude este o nouă versiune a parfumului inițial al Sensuous din 2008. Noul miros continuă cu tradiția compozițiilor femeilor și a tămăduiților, lăsând o pată de piele de răsfăț și miere-dulce pe pielea feminină. Noul parfum se deschide cu citrice, un amestec de bergamot sicilian și mandarin, cu un pic de fum și o atingere de piper negru și trandafir. După un început amar se dezvoltă cu nuanțe florale din iasomie și crin din văi, udând cu mirosuri exotice delicate de apă de nucă de cocos, îndulcită cu picături de miere și un mosc senzual. Baza lasă un traseu de lemn de santal cald, vanilie, chihlimbar, heliotrop și tonuri lemnoase.

Compoziție

Cap

bargamot, mandarina, piper roz, piper negru

inimă

miere alb, mosc, iasomie, nuca de cocos, crin din vale

Fundație

lemn de santal, tonuri de lemn, vanilie, mosc, chihlimbar, heliotrop