Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Euphoria Men Intense - EDT

Brand: Calvin Klein
Euforia Men Intense este o versiune bogată și mai întunecată a parfumului Euphoria Men, care provoacă un sentiment mai accentuat și mai intens. Parfum oriental-lemnos cu aură exotică și sexy.… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Euforia Men Intense este o versiune bogată și mai întunecată a parfumului Euphoria Men, care provoacă un sentiment mai accentuat și mai intens. Parfum oriental-lemnos cu aură exotică și sexy. Amestecul provocator de ingrediente senzuale și masculine creează impresia de mister și intrigi.

 

 

Compoziție

Cap

ghimbir, piper

inimă

salvie, busuioc, vetiver, cedru

Fundație

ambră, patchouli, smirnă, labdanum

zile
:
ore
:
minute
:
secunde