Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Euphoria - EDP 100 ml + lăptișor de corp 100 ml

Brand: Calvin Klein
Calvin Klein Euphoria este un parfum copleșitor, oriental-floral pentru femeile pline de fructe exotice și flori moody. La inceput veti gasi aroma de rodie, in inima tepei orhidee, impreuna cu… Descriere și parametrii

Descriere

Calvin Klein Euphoria este un parfum copleșitor, oriental-floral pentru femeile pline de fructe exotice și flori moody. La inceput veti gasi aroma de rodie, in inima tepei orhidee, impreuna cu floarea de lotus. Acest parfum original se termina cu lemn de mahon exotic, violet, chihlimbar si mosc. Este destinat femeilor care doresc să fie centrul atenției, nu se tem să experimenteze și doresc să fie de neuitat. Designul sticlei a fost inspirat de orhideele înflorite.

Parfum a fost lansat în 2005.

Compoziție

Cap

rodie

inimă

lotus, orhidee

Fundație

lemn de mahon, violet, mosc, ambră

zile
:
ore
:
minute
:
secunde