Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Euphoria - EDP 50 ml + lăptișor de corp 100 ml

Brand: Calvin Klein
Odată ce vă înfășurați în mirosul Euforiei, nu veți mai scăpa niciodată de ea. Vei deveni o parte a visului tău. Lăsați simțurile să atingă dimensiunile neașteptate. Deveniți o misterioasă… Descriere și parametrii

Descriere

Odată ce vă înfășurați în mirosul Euforiei, nu veți mai scăpa niciodată de ea. Vei deveni o parte a visului tău. Lăsați simțurile să atingă dimensiunile neașteptate. Deveniți o misterioasă fermecătoare cu o versiune mai subtilă senzuală a Euphoriei!

Parfumul Euphoria se deschide cu parfumul unei curmale exotice delicate, înfășurată în acorduri verde luxuriante, îmbogățită cu o doză de ulei esențial de bergamot. Notele de orhidee și florile de șampanie, amestecate în mod măiestric cu caprifoiul alb strălucitor, oferă un parfum foarte feminin învelit într-un voal misterios de floare de lotus roșu. Lemnul de santal alb alb-negru se amesteca cu coarda cremoasa seducatoare care izbucneste in farmecul final.

 

Compoziție

Cap

curmal japonez, acorduri verzi, bergamot ulei esențial

inimă

champaca, orhidee, caprifoi, lotus

Fundație

acorduri cremoase, chihlimbar coardă, lemn de santal

Produsul este, de asemenea, în secțiunile