Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Euphoria - EDP - DISCOUNT - fără celofan, lipsesc aproximativ 2 ml

Brand: Calvin Klein
Un miros plăcut influenteaza sentimentele noastre și este o oglindă a sufletului nostru. Lumea știe parfumuri mai mult de o mie de ani. Oamenii mituit diverse mirosuri și zei să se roage pentru… Descriere și parametrii

Descriere

Un miros plăcut influenteaza sentimentele noastre și este o oglindă a sufletului nostru. Lumea știe parfumuri mai mult de o mie de ani. Oamenii mituit diverse mirosuri și zei să se roage pentru recolta bogată. Aveți o oportunitate unică de a descoperi, alături de marca Calvin Klein parfumuri vraja. Femei frumoase, seducatoare si auto-încredere, nu se poate face fără un parfum bun. Ei sunt interesați nu numai miros, ci și designul sticlei. Parfum exclusiv într-un pachet impresionant este etichetat femei de succes.

Va prezentam un parfum Calvin Klein Euphoria apă - doar uita-te la caseta de argint elegant ascunde o sticlă vă inspiră să activitate fără precedent. Atingere impresionant de roz exprimă senzualitate și moliciune. Acest perfectă apă parfum exclusiv completeze fiecare tinuta si Sex appeal de purtatorului.

Dragi doamne, pe care doriți să fie în centrul atenției și să dețină imita de proiectare de apă de parfum o orhidee in floare? Nu se tem de a experimenta, pentru că vrei să fii de neuitat? Deci, trebuie să comandați un parfum Calvin Klein Euphoria apă. Această apă miros fabulos este foarte potrivit pentru ploioasă și rece, deoarece chiar și în îmbrăcăminte de iarnă pentru a sublinia parfum de captivant și distinctiv oriental-florale. Dacă sunteți în căutarea nas cu un mare V, astfel încât nu există nici un motiv să ezite cu comanda dumneavoastră.

Compoziție

Cap

rodie

inimă

lotus, orhidee

Fundație

lemn de mahon, violet, mosc, ambră