Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eve - EDT - REDUCERE- fără celofan, cutie deteriorată 

Brand: Jil Sander Cod: pXSLEVA527

Descriere

Eva cu Jil Sander este un floral, chypre lemnos parfum pentru femei, care atrage toate femeile care iubesc parfum de excepție. Imaginează-ți mirosul pur al unei femei care fuzionează cu pielea atât de ușor încât este imposibil să se determine în cazul în care una se termină, iar cealaltă începe. Scent care evocă cea mai profundă expresie a frumuseții pregătitoare. Eva mirosul lui. În introducerea găsim Kasim miros proaspăt de grapefruit, inima apartine miros de flori - iasomie, trandafir si violet. Aroma de bază este lemnoase și se ascunde în ea lemn de patchouli și cașmir.

Parfum a fost lansat în 2011.

Compoziție

Cap

cassia, grapefruit

inimă

iasomie, trandafir, violet

Fundație

lemn cașmir, patchouli

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Jil Sander

Jil Sander a studiat în domeniul industriei textile. Ca un designer a colaborat cu mai multe companii și în anii '70 ai secolului trecut, a fondat propria ei de tip boutique, de avangardă, care a fost primul de acest gen. Stea ei a început să crească, femeile au reprezentat pentru o creștere inteligentă, întreprinzător și independent. În anii '80 el a creat primul parfum, iar de atunci cariera ei se ridică. Designerul german a stabilit semnul ei pe linii simple si materiale de calitate

Mai multe informații despre brandul Jil Sander va citi în nostru revista.

Jil Sander
zile
:
ore
:
minute
:
secunde