Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Extatic - EDP

Brand: Balmain
Prima impresie? Fluxul de lumină pură. Explozie extatică de armonie strălucitoare țesută din trandafir cristalin, pere și heliotrop. O aromă senzuală de orhidee, iasomie și iris se dezvoltă în note… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Prima impresie? Fluxul de lumină pură. Explozie extatică de armonie strălucitoare țesută din trandafir cristalin, pere și heliotrop. O aromă senzuală de orhidee, iasomie și iris se dezvoltă în note de inimă. Sofisticarea mirosului se subliniază cu lemnul de cașmir și piele catifelată pentru cea mai înaltă eleganță.

Flaconul, ca și colecția de moda Balmain, este clasic și îndrăzneț. A fost creat de designerul Olivier Rousteing în dress codul de îmbrăcăminte - de culoare aurie și negru. Are o siluetă structurată, cu accent pe umeri și este fabricat din materiale rafinate. Este un amestec inteligent de eleganță pariziană și spirit de rock cu detalii sofisticate. Un model de lanț pe cutie se referă la una din jachetele clasice Balmain.

Compoziție

Cap

pere, heliotrop, trandafir

inimă

iasomie, iris, orhidee

Fundație

piele, lemn de casmir, lemn de santal, Amyris

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde