Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fantasy - EDP

Brand: Britney Spears Cod: pBS003
Variante produs (1):

Descriere

Toată lumea visează ceva. Nici printesa pop Britney Spears nu este o excepție, ea are o imaginație bogată. Fantasy magic este fiorul plin și bogat de vânătoare. Povestea Fantasy se desfășoară prin bogăția de prune roșii din China, gutuie de aur și kiwi exotice. Continuă parfum de cookie-uri, orhidee albe, ciocolata si petale de iasomie. Întreaga poveste incheie lemn senzual si mosc. Sticla a fost format în compania de bijuterii Swarovski .

Se arunca cu capul într-o lume de fantezie, împreună cu ingredencemi unic ca Čánská de prune sau rădăcină a irisului și a lemnului senzual.

Compoziție

Cap

lychee, kiwi exotic, petale de iasomie

inimă

alb-maro orhidee, gutui aur

Fundație

Florentin rădăcină iris, lemn senzual

Produkt je také v sekcích

Brand: Britney Spears

Pop cântăreață americană Britney Spears de la patru ani ea a cântat în biserică locală. În opt ani, ea a mers la Atlanta la o auditie pentru Mickey Mouse Club Disney. Deși nu a reușit încă nu a observat unul dintre ei producătorii și a ajutat-o ​​găsi un agent din New York. La începutul anului 1998, Britnino primul album din lume și a fost un moment fatidic. A sarit repede la cap a tuturor topurile lumii. Ventilatoare primit, de asemenea o strategie de marketing bun, el a cântat în supermarket-uri și a înființat o linie telefonică gratuită la care au jucat melodiile ei. Elevele apariție au descoperit milioane de fani imediat. Apoi, a prezentat, de asemenea, o colecție de mirosuri, care ar trebui să caracterizeze vigoarea și puterea.

Britney Spears
zile
:
ore
:
minute
:
secunde