Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fission Man - deodorant

Brand: Nike Cod: pNE052
Variante produs (1):

Descriere

Fission Man od značky Nike je pánska, orientálno-ovocná vôňa pre všetkých mužov, ktorí milujú výnimočné vône. V úvode sa prebúdza živice a kardamon, potom sa o slovo prihlási pižmo a koreniny a nakoniec vôňu uzavrie kvetinovo-ovocné tóny.

Compoziție

Cap

živice, kardamon

inimă

korenie, pižmo

Fundație

kvety, ovocné tóny

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Nike

Nike de brand aduce un parfum proaspat, perfect pentru orice ocazie - te cu prietenii, evenimente sportive sau intalniri de afaceri. Parfumurile sunt caracterizate prin durabilitate și puterea lor, care este garantat de farnesolul substanță unică. Această substanță, care are loc sub formă de uleiuri esențiale în flori furnizate mirosuri Nike intensitate constantă. Nike oferă, de asemenea, un original de moda accesorii.

Nike
zile
:
ore
:
minute
:
secunde