Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Flora By Gucci - EDT

Brand: Gucci
Parfumul Lady´s Flora By Gucci aduce în inima sa moștenirea legendară a mărcii renumite din lume. Inspirația pentru crearea sa a fost celebra și încă populară colecție de ornamente florale ale casei… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfumul Lady´s Flora By Gucci aduce în inima sa moștenirea legendară a mărcii renumite din lume. Inspirația pentru crearea sa a fost celebra și încă populară colecție de ornamente florale ale casei de modă Gucci . După cum dezvăluie chiar numele Flora By Gucci, aroma este dominată de tonuri de flori neobișnuite și captivante. Citrice proaspete și bujor deschid mirosul cu o notă de senzualitate și energie tinerească. Apoi vine frumoasa, dulce seducătoare coardă de trandafiri și osmanthus, care se deplasează fără probleme către o bază tentantă caldă, din care nu trebuie să lipsească ingredientele esențiale Gucci - lemn de santal și patchouli. Atracția neobișnuită a parfumului accentuează designul frapant al Flora By Gucci . Deși este născut dintr-un motiv floral iconic, noul său aspect îi lipsește spiritul modern.

Compoziție

Cap

lămâie, bujor, mandarină

inimă
osmanthus, trandafir, ardei roz
Fundație
lemn de santal, patchouli, vanilie

Parametrii

Origine
Italiană

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde