Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Flora By Gucci - EDT

Brand: Gucci Cod: pGU078
Variante produs (2):

Descriere

Doamnelor parfum Gucci Flora aduce in inima lui patrimoniul legendar al brand de renume mondial. Inspirația pentru crearea sa a fost colecție celebru și mai populare florale casa de ornamente de moda Gucci. Frida Giannini a ales o redare alb-negru, care a devenit principalul motiv parfum. După cum se dezvăluie Flora nume Gucci, în principal dominată de mirosul de tonuri neobișnuite și captivante de flori. citrice proaspete și bujor deschide miros un indiciu de senzualitate si energie tinerească. Apoi vine rândul său de superba coardă, dulce seducatoare de trandafir si osmanthus, care se varsă în baza de căldură ademenitor, în cazul în care nu pierdeți ingredientele inerente Gucci - lemn de santal si patchouli. Aroma neobișnuit apel accentuează designul frapant al Gucci Flora. Deși născut din iconic motivul floare, noua forma sa ii lipseste spiritul modern.

Compoziție

Cap

lamaie, bujor

inimă

osmanthus, trandafir

Fundație

lemn de santal, paciuli

Parametrii

Origine
Italiană
Brand: Gucci

Guccio Gucci stabilit în 20. secolul trecut, comerțul cu accesorii din piele pentru călărie. După moartea sa, copiii au preluat afacerea și de guvern în cincizeci de ani a fost dezvoltat la vârful scării modei din Italia. În următoarele două decenii sa extins în lume, iar brandul a devenit o legendă. De asemenea, celebru pentru a face accesorii de moda elegant, în special genți de mână și parfumuri - toate caracteristicile de luminozitate tipic italian. Vrei să fii atractiv? Parfumul Gucci simplu!

Pentru mai multe detalii despre marca Gucci, accesați și>!

Gucci