Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Gucci Flora By Gucci Glamorous Magnolia - EDT TESTER

Codul produsului: pTESTER1291

Gucci Flora By Gucci Glamorous Magnolia - EDT TESTERReduceri

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Gucci .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

GucciFlora By Gucci Glamorous Magnolia - EDT TESTER884.32out_of_stock

Descriere:

Gucci de brand introdus în 2012 de colectare parfum subtil floral, creat în onoarea unuia dintre motivele sale cele mai cunoscute. Flora Garden Colectia este un buchet de arome inspirate din floră florale renumite și include 5 arome.

femeie apetisanta Magnolia fascinat de farmecul său - este sigur de sine si personalitate carismatică, care devine admiratorii lui dram de bunătate.

Sticla este returnat la designul utilizat la Flora By Gucci - hexagon tipic cu un capac transparent și împodobit cu ciucuri negru înfășurat în jurul gâtului evocă o tulpină de bambus - o alta casa de moda iconic motive Gucci.

Brand:

Gucci

Compoziție

Cap : freziei, tonuri de citrice, tonuri de verde
Inimă : bujor, magnolie
Fundație : mosc, lemn de santal, ciocolata
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
32 544 de produse în ofertăx