Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fresh Couture - EDT 50 ml + loțiune de corp 50 ml + gel de duș 50 ml

Brand: Moschino
Îți place parfumul original? Fii parfum inspirat Moschino Fresh Couture . Acest note fructate florale se deschide un amestec de bergamota, mandarina si ylang-ylang. Inima este format din zmeura,… Descriere și parametrii

Descriere

Îți place parfumul original? Fii parfum inspirat Moschino Fresh Couture . Acest note fructate florale se deschide un amestec de bergamota, mandarina si ylang-ylang. Inima este format din zmeura, bujor si osmanthus si ambra în cele din urmă rozvoní, paciuli si note lemnoase.

 

Acesta a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

ylang-ylang, mandarina, bergamot

inimă

zmeură, bujor, osmanthus

Fundație

ambră, patchouli, note lemnoase

Parametrii

Origine
Italiană