Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gabriela Sabatini - EDT - REDUCERE - celofan deteriorat

Brand: Gabriela Sabatini Cod: pXSLEVA1140

Descriere

Floral-lemnos parfum de Gabriela Sabatini. Femeia care poarta acest parfum este unic in fiecare moment, atractiv și încrezător. Încercați mirosul unic, care va livra feminitatea ei irezistibil.

Parfum a fost lansat în 1989.

Compoziție

Cap

aldehide, note fructate, bergamota, citron

inimă

mierea din flori, floare de portocal, iasomie, heliotrop, crin, trandafir

Fundație

lemn de santal, boabe de tonka, mosc, patchouli, vanilie

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Gabriela Sabatini

Gabriela Sabatini sa născut în 1970 în Buenos Aires, Argentina, și a devenit unul dintre primii celebrități care au adus să comercializeze parfumuri lor. Gabriela Sabatini parfum a fost creat în colaborare cu mai multe parfumieri de renume, cum ar fi. Martin Gras, Dorothee Piot, Harry Fremont, Christophe Raynaud, Francis Deleamont și Gilles Romey.

Gabriela Sabatini
zile
:
ore
:
minute
:
secunde