Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Generation for Men - EDT

Brand: Playboy
Playboy Generation Eau de Toilette a fost creat pentru generația online 24/7, care își împărtășește experiența cu lumea de pe smartphone-urile lor și este întotdeauna gata pentru o petrecere.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Playboy Generation Eau de Toilette a fost creat pentru generația online 24/7, care își împărtășește experiența cu lumea de pe smartphone-urile lor și este întotdeauna gata pentru o petrecere. Designul flacon seamănă cu forma smartphone-urilor.

Acest parfum este ideal pentru cei care iubesc o viață plină de distracții, petreceri și cluburi. Pentru cei care își fac propriile reguli și își trăiesc viața așa cum își doresc.

Playboy Generation for Men Eau de Toilette vă va excita cu gustul energizant de ananas și bergamotă, ușor condimentată cu scorțișoară. Parfumul inimii este exotic și aromat. Este format din fasole de fasole, lavandă și cașmir. Aroma este închisă din piele, vanilie și lemn de cedru.

Acest parfum a fost creat pentru bărbații care doresc cu adevărat să impresioneze femeile. A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

scorțișoară, ananas, bergamot

inimă

cașmir, boabe de tonka, lavanda

Fundație

piele, cedru, vanilie

zile
:
ore
:
minute
:
secunde