Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gentlemen Only Casual Chic - EDT

Brand: Givenchy
Parfum Givenchy Domnilor Numai Casual Chic este proiectat pentru oameni care iubesc parfum lemnos, cu un indiciu de condimente picant. Parfum emana eleganta pura, cu un dram de tonuri moderne. Acesta… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfum Givenchy Domnilor Numai Casual Chic este proiectat pentru oameni care iubesc parfum lemnos, cu un indiciu de condimente picant. Parfum emana eleganta pura, cu un dram de tonuri moderne. Acesta reprezintă un om modern, cu un simț al umorului și un stil. În compoziția originală va simți note picante de condimente și lemn de santal cald. Rezultatul este o compoziție armonică unde este amestecat cu ingredientele clasice tonuri neobișnuite.

Compoziție

Cap

cardamom, ienupăr, ghimbir

inimă

mesteacan, cedru

Fundație

ambroxane, lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde