Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gentlemen Only Intense - miniatura EDT

Brand: Givenchy
În 2014 , el a creat brandul Givenchy parfum Gentlemen Only Intense . Acest lucru mens, parfum lemnos oriental pentru bărbați ascunde mandarine, mesteacăn și piper negru. Inimă ascunde Texas… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

În 2014 , el a creat brandul Givenchy parfum Gentlemen Only Intense . Acest lucru mens, parfum lemnos oriental pentru bărbați ascunde mandarine, mesteacăn și piper negru. Inimă ascunde Texas cedru, piele, paciuli și tămâie în final, boabe de tonka si chihlimbar.

Compoziție

Cap
mandarine, mesteacăn, piper negru
inimă
Texas cedru, piele, paciuli
Fundație
tamaie, boabe de tonka, chihlimbar

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde