Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Grey Flannel - toaletní voda bez rozprašovače

Geoffrey Beene Gray Flannel este un parfum oriental-lemnos pentru bărbați. La început, există galbanum, neroli, bergamot, lamaie, citrice. Inima este compusă din mimoza, iris, violet, trandafiri,… Descriere și parametrii

Descriere

Geoffrey Beene Gray Flannel este un parfum oriental-lemnos pentru bărbați. La început, există galbanum, neroli, bergamot, lamaie, citrice. Inima este compusă din mimoza, iris, violet, trandafiri, salvie, muscat și narcis. Baza constă din fasole Tonka, migdale, lichen, vetiver, lemn de cedru.

Parfumul a fost menționat în 1975.

Compoziție

Cap
galbanum, neroli, bergamot, lamaie, citrice
inimă
mimoza, iris, violet, trandafir, salvie, nucsoara, narcis
Fundație
fasole Tonka, migdale, lichen, vetiver, lemn de cedru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde