Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Get Ready! For Him - After Shave

Brand: Adidas
Pasiune. Spontaneitate. Viața pe care  o trăim la maxim.  Editie  duo limitata Adidas Get Ready! ! Inspirataa din  modul de viață colorat brazilian.  Colectia… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Pasiune. Spontaneitate. Viața pe care  o trăim la maxim.  Editie  duo limitata AdidasGet Ready!! Inspirataa din  modul de viață colorat brazilian.  Colectia de parfumuri Get Ready! Reprezinta  modul unic în care brazilienii isi exprima  entuziasmul pentru sport și dragostea pentru el. Flacoanele sunt in   culori vii și optimiste inspirate din  Brazilia, radiaza  energie, distracție și spontaneitate.

Get Ready For Him, aduce amestecul de fructe tropicale suculente și lemn natural aromatic. Notele de  varf reprezintă culorile braziliene -  mandarine verzi, ananas  galben si acorduri azurii de  mare.  Noteled de inim   combina   aromele  naturale de fructe tropicale cu tonuri  de salvie și lavandă proaspătă.  Notele de baza  inspirate de senzualitatea naturii braziliane ca un  trio seducator se impletesc din  lemn de cedru vibrant, lemn de santal si patchouli.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

mandarine verzi , ananas, tonuri de mare

inimă

fructe tropicale, salvie, lavanda

Fundație

lemn de cedru, lemn de santal, paciuli

zile
:
ore
:
minute
:
secunde