Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ferre Black - EDT

Ferre Black de Gianfranco Ferre este un parfum lemnos-picant pentru bărbați din 2015. Parfumul se deschide cu note delicate de lavandă care se amestecă ușor cu piper picant și grapefruit. Inima oferă… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Ferre Black de Gianfranco Ferre este un parfum lemnos-picant pentru bărbați din 2015. Parfumul se deschide cu note delicate de lavandă care se amestecă ușor cu piper picant și grapefruit. Inima oferă o notă de cardamom picant însoțit de coriandru și flori portocalii. Această compoziție originală închide mirosul de lemn de tec și patchouli.

Compoziție

Cap

lavanda, piper, grapefruit

inimă

cardamom, coriandru, floare de portocal

Fundație

paciuli, tec

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde