Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gieffeffe - Eau De Toilette Spray (fără cutie)

Brand: Gianfranco Ferre Cod: pFF011

Descriere

Gieffeffe by Gianfranco Ferre este un parfum răcoritor, fructual-floral. Mai întâi veți mirosi mirosul de portocale, piersică în combinație cu bergamotă, apoi condiment, lemn de santal și ambraje. Acest parfum vă va reîmprospăta și vă va face mai plăcut în fiecare zi.

Compoziție

Cap

bergamot, portocale, piersic

inimă

trandafir, iasomie, cardamom, patchouli

Fundație

muscat, mușchi, sandale

Parametrii

Origine
Italiană

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Gianfranco Ferre

Gianfranco Ferre a fost născut în 1944. În 1969 a primit o diplomă și arhitect început să călătorească. Ea a vizitat India, unde a căzut în dragoste cu țesături în culori orientale negru și auriu. În 1978 a prezentat prima sa colectie de imbracaminte pentru femei si doi ani mai târziu a creat haine pentru barbati. În 1989 a devenit director al casei de moda Christian Dior. În 1996 el a creat propria marcă, care a fost un mare succes, iar în mod inerent o colectie de parfumuri. Sub marca Gianfranco Ferre va găsi, de asemenea, mari de moda, accesorii.

Gianfranco Ferre
zile
:
ore
:
minute
:
secunde