Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dahlia Divin Le Nectar de Parfum - EDP

Brand: Givenchy
În 2014 , el a introdus un brand Givenchy parfum pentru femei numit Dahlia ca apa de parfum divin. Un an mai târziu a văzut lumina același miros, dar ca apă de toaletă. Și în 2016 brandul a creat un… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

În 2014 , el a introdus un brand Givenchy parfum pentru femei numit Dahlia ca apa de parfum divin. Un an mai târziu a văzut lumina același miros, dar ca apă de toaletă. Și în 2016 brandul a creat un parfum numit Dahlia Le Nectar de Divin Parfum. Acest parfum floral-oriental este dedicat tuturor iubitorilor de senzual și captivant parfum, de neuitat!

Compoziție

Cap

mimoză

inimă

trandafir, iasomie

Fundație

mosc, vanilie, boabe de tonka, lemn de santal, vetiver

Parametrii

Origine
Franceză