Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Very Irresistible L`Eau En Rose - EDT

Brand: Givenchy
Foarte irezistibil L´Eau en rose este un miros îndrăzneț, cu tonuri distincte de trandafiri. Mumele suculente și fructe înconjoară inima trandafirului, care este plină de viață și spumante, în timp… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Foarte irezistibil L´Eau en rose este un miros îndrăzneț, cu tonuri distincte de trandafiri. Mumele suculente și fructe înconjoară inima trandafirului, care este plină de viață și spumante, în timp ce moscul delicat, asemănător cu bumbacul, dă sensibilitate și sensibilitate la bază.

Compoziție

Cap

afin

inimă

trandafiri roșii

Fundație

mosc

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde