Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Golden Kiss - EDT

Brand: B.U.
Online Aur de B.U marca. Acesta este un parfum romantic, floral fructat care este perfect pentru fetele care nu se tem să arate sinele lor și sunt întotdeauna prin ele însele. Acest parfum original,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Online Aur de B.U marca. Acesta este un parfum romantic, floral fructat care este perfect pentru fetele care nu se tem să arate sinele lor și sunt întotdeauna prin ele însele. Acest parfum original, constă dintr-un amestec de pere, mere și bergamotă. parfumurile corpului sunt petalele de iasomie, frunze violet și prune coapte delicat. dot senzuale ilustra sărutările trecătoare de vanilie, mosc si lemn de santal. Pe scurt, mirosul de miere!

Compoziție

Cap

măr, bergamotă, pere

inimă

iasomie, violete, prune

Fundație

vanilie, mosc, lemn de santal