Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Green Tea Bamboo - EDT

Brand: Elizabeth Arden Cod: pEA148
Variante produs (1):

Descriere

Elizabeth Arden Green Tea Bamboo este un parfum  revigorant din anul  2014. Compoziția se deschide  cu fructe  suculente, completate cu aroma proaspata de castravete si ceai verde. Compoziția este îmbogățită cu  lemn  cald și mosc. Bucurați-vă de  cocktailul  răcoritor, cu atingerea de lux.

Compoziție

Cap

bergamota, lamaie, grapefruit, bambus, galbanum, tamarind

inimă

frunze violet, ceai verde, castravete, Syringa

Fundație

note lemnoase, mosc, mastic, colega, iris

Brand: Elizabeth Arden

Primul ei salon de infrumusetare la Florența N. Graham (Elizabeth Arden) a deschis în 1909. El a contribuit la faptul că decorative cosmetice a devenit punct de vedere social și chiar necesar mai târziu. În anii următori s-au adăugat la produsele cosmetice și parfumuri, care au devenit clasice de 5th Avenue și ceai verde. Elizabeth Arden oferă o gamă largă de parfumuri, printre care fiecare femeie alege al tău.

Mai multe informații despre brand puteți citi în nostru revista.

Elizabeth Arden