Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Green Tea - EDP 100 ml + 100 ml Lapte de corp

Un parfum revigorant cu ceai verde, mentă și  lămaie. Ceaiul verde energizează și răsfată corpul, vă irită simțurile și stimulează spiritul. În inima parfumului veți găsi, de asemenea, note florale… Descriere și parametrii

Descriere

Un parfum revigorant cu ceai verde, mentă și  lămaie. Ceaiul verde energizează și răsfată corpul, vă irită simțurile și stimulează spiritul. În inima parfumului veți găsi, de asemenea, note florale de iasomie blândă, garoafe și chihlimbar senzual. Ceaiul verde este proaspăt, citric și energic, potrivit pentru uzul zilnic. Ceaiul verde este ideal pentru toate femeile care doresc un parfum ușor și proaspăt.

Parfumul a fost creat în anul1999.

Revista noastră vă va spune mai multe despre acest parfum.

Compoziție

Cap

rubarbă, menta, lamaie, coaja de portocală, bergamotă

inimă

iasomie, garoafa, mosc, ambră

Fundație

chimen, ceai verde,