Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  |

Green Tea - EDP

Brand: Elizabeth Arden Cod: pEA003
Variante produs (4):

Descriere

Aromă reconfortantă și stimulantă de ceai verde, mentă și lămâie. Ceaiul verde adaugă energie și ridică corpul in aer, vă irită simțurile și încurajează spiritul. În inima parfumului, veți descoperi, de asemenea, tonurile florale ale iasomiei blânde, garoafelor roz ,iris și chihlimbarul senzual. Green Tea peste proaspăt, citric și energic, potrivit pentru uzul zilnic. Green Tea este ideal pentru toate femeile care iubesc mirosurile ușoare și proaspete.

Parfumul a fost creat în anul 1999.
Despre acest parfum citiți în revista noastră.

Compoziție

Cap

rubarbă, menta, lămâie, coaja de portocală, bergamot

inimă

iasomie, garoafe, mosc, chihlimbar

Fundație

cumin, ceai verde, cuișoare

Brand: Elizabeth Arden

Primul ei salon de infrumusetare la Florența N. Graham (Elizabeth Arden) a deschis în 1909. El a contribuit la faptul că decorative cosmetice a devenit punct de vedere social și chiar necesar mai târziu. În anii următori s-au adăugat la produsele cosmetice și parfumuri, care au devenit clasice de 5th Avenue și ceai verde. Elizabeth Arden oferă o gamă largă de parfumuri, printre care fiecare femeie alege al tău.

Mai multe informații despre brand puteți citi în nostru revista.

Elizabeth Arden
zile
:
ore
:
minute
:
secunde