Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Green Tea Lavender - EDT

Green Tea Lavender de la  Elizabeth Arden este un parfum proaspăt floral,  pentru dame, care se deschide cu note de citrice de lămâie, mandarină, mușețel si mentă. În inimă veți găsi lavanda, ceaiul… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Green Tea Lavender de la  Elizabeth Arden este un parfum proaspăt floral,  pentru dame, care se deschide cu note de citrice de lămâie, mandarină, mușețel si mentă. În inimă veți găsi lavanda, ceaiul și magnolia, iar la baza  ambra și moscul.

Parfumul a fost lansat pe piață  în anul 2010.

Compoziție

Cap

lămâie, mandarină, mușețel, mentă

inimă

lavandă, magnolie, ceai

Fundație

mosc, ambră

zile
:
ore
:
minute
:
secunde